Klachten

Zoals binnen ieder bedrijf, is het bij ons ook mogelijk dat er fouten worden gemaakt. Tenslotte, waar gehakt wordt vallen spaanders!!

Omdat wij ons er terdege van bewust zijn dat een goede afhandeling de beste manier is om met klachten om te gaan, kunt u ons direct telefonisch benaderen (tussen 10.00 en 17.00 uur) op telefoonnummer 0900-2502500 Wij zijn bereikbaar op dit nummer van maandag tot en met vrijdag!

Voor specifieke klachten kunt u ook direct naar de juiste persoon vragen:

  • vragen en/of klachten over transport, schade, verkeerde produkten en algemene zaken: Tako van der Veen & Robin van der veen
  • vragen en/of klachten over reparaties en leveringen: Johan van der Veen
  • vragen en/of klachten over betalingen of incasso's: Ingrid Holscher (dinsdagmorgen 10.00-11.30 uur)

U kunt ons ook een mail sturen, hiervoor kunt u het reactieformulier op deze site gebruiken

Alleen voor consumenten

Let op: de Wet koop op afstand is alleen van toepassing op consumenten. Het moet dus gaan om een overeenkomst tussen een particulier en een bedrijf. Wanneer je een product of dienst bestelt voor je (eenmans-)bedrijf is de Wet koop op afstand dus niet van toepassing.

Herroepingsrecht:


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour van u thuis naar de IJzershop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen 7,75 euro exclusief BTW per pakket.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de IJzershop geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@V15.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.”


Uitzondering maatwerk

Producten die u via Constructiebalk.nl op maat laat zagen of knippen kunnen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Menu

menu

Zoeken

Bekijk meer producten.
Er zijn geen producten gevonden

informatie