Deze pagina toont informatie over bewerkingen over constructiebalken. De pagina toont voorbeelden van hoe u een aanvraag kan starten. De pagina toont ook voorbeelden van technische tekeningen van constructiebalken die gebruikt worden voor aanvragen.

Via constructiebalk.nl heeft u de optie om uw balk op maat te laten aanleveren. 

U wilt een balk zagen op lengte en/of in verstek (onder een hoek zagen)
Om de balk op maat te laten zagen hebben we enkel het type balk en de lengte van de balk in milimeters nodig. Om een balk in verstek te laten zagen vragen wij een schets of een technische tekening. Wij adviseren deze technische tekening te laten maken door een erkende constructeur.
Hieronder ziet u een voorbeeld van een tekening voor het zagen van een balk onder verstek.

Wanneer u een prijs wilt aanvragen kunt u volstaan met het doorgeven van het type balk (bijv. HE120A), de totale lengte in millimeters (bij. 2300mm) de manier van verstekzagen (bijv. volgens zaagfiguur B) en de hoek waarin gezaagd moet worden (bijv. X1 = 45 graden)

Een HEA, HEB of IPE balk in verstek zagen
Een UNP-balk in verstek zagen (staand)
Een UNP balk in verstek zagen (liggend)

U wilt gaten boren in een constructiebalk
U kunt boorwerkzaamheden laten uitvoeren in de balk zelf, of bijvoorbeeld op een kop- of voetplaat. Om boorwerkzaamheden te laten uitvoeren vragen wij een schets of een technische tekening. Wij adviseren deze technische tekening te laten maken door een erkende constructeur. De tekeningen of schetsen kunt u met ons delen via de offerte pagina als .jpg, .png, .bmp of .pdf. Wij reageren doorgaans binnen een werkdag op uw aanvraag. Hou rekening met een extra levertijd van circa 2 tot 3 weken voor boorwerk.
Vraag een offerte aan.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een tekening voor het uitvoeren van boorwerkzaamheden.

Het boren van gaten in balken of strippen

Constructiebalk.nl verzorgt niet het laswerk aan stalen balken.
Laswerkzaamheden aan stalen balken worden niet door Constructiebalk.nl uitgevoerd, wij kunnen wel alle voetplaten, kopplaten en schotten leveren.

Voorbeeld van een knooppunt in een staalconstructie

U wilt een portaal aanvragen

Om een portaal aan te vragen dient u de belangrijkste maatgeving te noteren en het type balk dat u hiervoor wil. Wij adviseren deze technische tekening te laten maken door een erkende constructeur. De tekeningen of schetsen kunt u met ons delen via de offerte pagina als .jpg, .png, .bmp of .pdf. Wij reageren doorgaans binnen een werkdag op uw aanvraag. Constructiebalk.nl levert de losse onderdelen maar verzorgt geen laswerkzaamheden.

U wilt een constructie aanvragen die bestaat uit verschillende constructiebalken
Om een constructie uit constructiebalken aan te vragen, vragen wij een schets of een technische tekening. Wij adviseren deze technische tekening te laten maken door een erkende constructeur. De tekeningen of schetsen kunt u met ons delen via de offerte pagina als .jpg, .png, .bmp of .pdf. Wij reageren doorgaans binnen een werkdag op uw aanvraag.

Vraag een offerte aan.
 

In de afbeeldingen hieronder ziet u voorbeelden van tekeningen zoals u die aan ons kunt aanleveren.

Voorbeeld van een samengestelde staalconstructie

Hoe levert u de tekeningen aan?
De tekeningen of schetsen kunt u met ons delen via de offerte pagina als .jpg, .png, .bmp of .pdf. Wij reageren doorgaans binnen een werkdag op uw aanvraag. 

De levertijd van een balk met bewerkingen zoals boren of verstekzagen is groter dan een constructiebalk zonder deze bewerkingen. Een balk zonder bewerkingen kunnen wij vanaf 5 werkdagen leveren. 

Een offerte aanvragen

Menu

menu

Zoeken

Bekijk meer producten.
Er zijn geen producten gevonden

informatie